Lunchmeny vecka 44

Måndag
1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren) med enbär, timjan, kantareller, lingon, soja & grädde, serveras med potatismos, ris eller kokt potatis
2. A. grillad kycklingklubbfilé med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med lättwokade färska grönsaker (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad torskfilé med
 dill- & picklesmajonnäs, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. krämig fläskfilépasta med soltorkade tomater,
 spenat, chili-flakes, purjolök & vitlök,
 samt toppad med grana padano (Ä,L,G)
B. egenpanerad flundra med
 dill- & picklesmajonnäs, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. egengjorda köttbullar (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. isterband från Nässjö Chark, serveras med inlagda rödbetor & dillstuvad potatis (L,G)
2. B. ugnsbakad laxfilé med dill-majonnäs, 
serveras med kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. taco-tallrik eller falafel
 med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran 
& toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde (Ä,L,G)
2. A. kycklingfilé fylld med salami, mozzarella & basilika, serveras med äppelcidersås, lättfrästa haricots verts
 & vitlöksrostad potatis (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad gösfilé med dill- & pickles-majonnäs, serveras med kokt potatis (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad svensk rostbiff med rödvinssås, serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng (L)
2. ugnsgrillad laxfilé med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 65 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 140kr, veckans rätter 140kr,
& lunchbuffé 145kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 135kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 125kr
avhämtning buffé: 125kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 125kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 110kr

lunchhäfte 1400:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1250:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22