Lunchmeny vecka 46

Måndag
1. boeuf bourguignon (fransk högrevsgryta med rött vin, bacon, champinjoner & syltlök), serveras med ris eller kokt potatis
2. A. kålpudding med gräddsås & lingon,
 serveras med kokt potatis (Ä,L,S)
2. B. egenpanerad flundrafilé med
 skagensås, serveras med
 kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. tagliatelle med kyckling, chili,
 lime, purjolök & vitlök, samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 skagensås, serveras med
 kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. grönpepparbiff med gräddsås & lingon, 
serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med 
äpple, senap & bostongurka,
 serveras med potatismos (L)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med
 skagensås, serveras med 
kokt potatis & citron (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. pulled pork eller falafel
 med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med
 creme fraiche, samt bärpaj
 med vaniljsås (Ä,L,G)
2. A. baconlindade kycklingrullader fyllda med soltorkad tomat, basilika & parmesan,
 serveras med haricots verts, cidersås & klyftpotatis (L)
2. B. egenpanerad torskfilé med
 dill-majonnäs, serveras
 med kokt potatis (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. fläskfilé med kantarellsås, serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis (Ä,L)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs, serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis eller kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 65 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 140kr, veckans rätter 140kr,
& lunchbuffé 145kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 135kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 125kr
avhämtning buffé: 125kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 125kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 110kr

lunchhäfte 1400:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1250:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22