Lunchmeny vecka 39

Måndag
1. grillad rostbiff med rdvinsbrsserad syltlk, serveras med lttfrsta haricots verts, rostad lk & potatisgratng (L)
2. ntkttbullar med grddss & lingon, serveras med inlagd gurka & kokt potatis (L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. poke bowl med yakiniku-biff, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. tagliatelle med strimlad kycklingfil, chili, lime & rostad vitlksss (,L,G)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. poke bowl med flskkarr, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: sprdbakad stillahavstorskfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Onsdag
1. klassisk wallenbergare (svensk kalvfrs) med rrrda lingon & skirat smr eller grddss, serveras med grna rtor & potatismos eller kokt potatis (,L)
2. grillad ntchorizo med gurkmajonns, serveras med potatismos (,L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. poke bowl med yakiniku-biff, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: sprdbakad kapkummelfil med dill-majonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Torsdag
1. pulled pork (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grdde (,L,G)
2. B. ugnsgrillad frsk laxfil med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. -
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Fredag
1. schweizerschnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld) med bearnaisess, serveras, med grna rtor & stekt potatis (,L,G)
2. ugnsgrillad frsk laxfil med skagenss, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: aloo masala
4. poke bowl med flskkarr, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 50 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 105kr, veckans rtter 105kr,
salladstallrik 105kr & lunchbuff 105kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning frn salladsbaren: 95kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 95kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 90kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 940kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 910kr

lunchkuponger 10st avhmtning 870kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34