|
Lunchmeny vecka 39
Måndag
1.
dijongryta (högrev, dijonsenap, champinjoner, dragon, soja, grädde), serveras med ris eller kokt potatis (L,S)
2.
A. kålpudding med gräddsås & lingon,
serveras med kokt potatis (Ä,L,S) 2. B. stekt panerad kapkummelfilé med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
wokad kyckling med grönsaker & chilipaste-oil
4.
friterad kyckling med curry- eller sötsur sås (G)
5.
kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6.
röd curry-kyckling (stark)
7.
POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8.
-
9.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
10.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Tisdag
1.
A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G) 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2.
A. tagliatelle med kyckling, timjan & vitlök i krämig paprikasås, toppad med grana padano (Ä,L,G) 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
wokad biff med färska grönsaker & basilika
4.
friterad kyckling med curry- eller sötsur sås (G)
5.
kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6.
panengcurry-kyckling (stark)
7.
POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8.
INDISK: hydrabadi chicken VEG: spicy mixed vegetables
9.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
10.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Onsdag
1.
grönpepparbiff (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2.
A. ugnsgratinerad falukorv fylld med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos (L) 2. B. stekt panerad gösfilé med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)
3.
wokad kyckling med hoi sin-sås & färska grönsaker
4.
friterad kyckling med curry- eller sötsur sås (G)
5.
kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6.
massamancurry-kyckling (mild)
7.
POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8.
INDISK: hydrabadi chicken VEG: spicy mixed vegetables
9.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
10.
Torsdag
1.
pulled pork eller falafel
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
2.
A. pankopanerad kycklingfilé med kantarellsås
& gele, serveras med stekt potatis (Ä,L,G) 2. B. ugnsstekt laxfilé med ört-creme, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L)
3.
wokad biff med broccoli & BBQ-sås
4.
friterad kyckling med curry- eller sötsur sås (G)
5.
kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6.
röd curry-kyckling (stark)
7.
POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8.
INDISK: hydrabadi chicken VEG: spicy mixed vegetables (begränsad mängd)
9.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
10.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Fredag
1.
grillad svensk rostbiff med rödvinsås & lättfrästa haricots verts, serveras med rostad lök & potatisgratäng (L)
2.
pestobakad laxfilé, serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng (L)
3.
wokad kyckling med cashewnötter
4.
friterad kyckling med curry- eller sötsur sås (G)
5.
kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6.
panengcurry-kyckling (stark)
7.
POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8.
INDISK: hydrabadi chicken VEG: spicy mixed vegetables (begränsad mängd)
9.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
10.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Dagenstips
|
|


|