Lunchmeny vecka 38

Måndag
1. helstekt marinerad svensk fläskytterfilé med portersås & äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis (L,S)
2. A. kycklinggryta med champinjoner, paprika, grädde, soja & vitlök, serveras med ris (L,S)
2. B. egenpanerad torskfilé med
 dill-majonnäs, serveras
 med färskpotatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. krämig fläskfilépasta med champinjoner,
 timjan, grönpeppar, purjolök & vitlök,
 samt toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad flundra med
 dill-majonnäs, serveras
 med färskpotatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. pannbiff (svensk blandfärs) med svampsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller färskpotatis (L,S)
2. A. biff stroganoff med färska champinjoner, serveras med creme fraiche, saltgurka
& ris (L,S)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med
 dill-majonnäs, serveras
 med färskpotatis & citron (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. taco-tallrik eller falafel 
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
 & toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde (Ä,L,G)
2. A. baconlindad kycklingrullad fylld med soltorkade tomater, basilika & parmesan, serveras med cidersås, 
haricots verts & klyftpotatis (L)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 dill- & romsås, serveras
 med färskpotatis (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. grillad svensk rostbiff med rödvinsås, serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng (L)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & romsås, serveras med lättfrästa haricots verts & färskpotatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé!
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen



middagslåda take-away för 65 kr klockan 13:50-14:30

dagens rätt 140kr, veckans rätter 140kr,
& lunchbuffé 145kr,
inklusive sallad, bröd, dryck & kaffe/te

dagens rätt 135kr, utan bröd & dryck


avhämtning dagens rätt, med sallad: 125kr
avhämtning buffé: 125kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 125kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 110kr

lunchhäfte 1400:- = 11 luncher (med dryck & bröd)
lunchhäfte 1350:- = 11 luncher (utan dryck & bröd)
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1250:- = 11 avhämtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22