|
Lunchmeny vecka 44
Måndag
1.
viltskavsgryta (hjort, älg, ren) med enbär, timjan, kantareller, lingon, soja & grädde, serveras med potatismos, ris eller kokt potatis
2.
A. grillad kycklingklubbfilé med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med lättwokade färska grönsaker (Ä,L,G) 2. B. egenpanerad torskfilé med
dill- & picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.
Tisdag
1.
A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G) 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2.
A. krämig fläskfilépasta med soltorkade tomater,
spenat, chili-flakes, purjolök & vitlök,
samt toppad med grana padano (Ä,L,G) B. egenpanerad flundra med
dill- & picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.
Onsdag
1.
egengjorda köttbullar (svensk blandfärs) med gräddsås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2.
A. isterband från Nässjö Chark, serveras med inlagda rödbetor & dillstuvad potatis (L,G) 2. B. ugnsbakad laxfilé med dill-majonnäs,
serveras med kokt potatis (Ä,L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.
Torsdag
1.
A. taco-tallrik eller falafel
med tillbehörsbuffé (Ä,L,G) 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
& toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde (Ä,L,G)
2.
A. kycklingfilé fylld med salami, mozzarella & basilika, serveras med äppelcidersås, lättfrästa haricots verts
& vitlöksrostad potatis (Ä,L,G) 2. B. egenpanerad gösfilé med dill- & pickles-majonnäs, serveras med kokt potatis (Ä,L,G)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.
Fredag
1.
grillad svensk rostbiff med rödvinssås, serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng (L)
2.
ugnsgrillad laxfilé med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis (Ä,L)
3.
POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4.
asiatisk lunchbuffé
5.
VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6.
GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.
Dagenstips
|
|


|