Lunchmeny vecka 26

Måndag
1. viltskavsgryta med kantareller & timjan, serveras med lingonsylt & ris eller kokt potatis (L)
2. grillad kycklingfil med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med lttwokade grnsaker (,L,G)
3. INDISK: nadan kozi curry
VEGAN: aloo gopi
4. poke bowl med yakiniku-biff, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: stekt panerad stillahavsspttafil med dansk remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L)
2. krmig flskfilpasta med soltorkade tomater, frsk spenat & vitlk (,L,G)
3. INDISK: nadan kozi curry
VEGAN: aloo gopi
4. poke bowl med flskkarr, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: stekt panerad stillahavsspttafil med dansk remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Onsdag
1. fransk frsbiff med grddss, lingon & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis (,L)
2. hemlagad pytt i panna, serveras med stekt gg & inlagda rdbetor ()
3. INDISK: chicken do pyaza
VEGAN: dal tadka
4. poke bowl med kyckling med femkrydda, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. FISK: sprdbakad torskfil med dansk remouladss, serveras med kokt potatis & citron (,G)
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Torsdag
1. kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehrsbuff (G)
2. halstrad frsk laxfil med romss, serveras med fnklsallad & dillstekt frskpotatis eller kokt potatis (,L)
3. INDISK: chicken do pyaza
VEGAN: dal tadka
4. poke bowl med yakiniku-biff, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Fredag
1. mixed grill (flsknoisette, kycklingfil & chorizo) med chili-bearnaisess, serveras med potatisgratng (,L)
2. ugnsgrillad frsk laxfil med romss, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. INDISK: chicken do pyaza
VEGAN: dal tadka
4. poke bowl med flskkarr, lax eller halloumi p risbdd
5. asiatisk lunchbuff
6. -
7. VEG 1: wokade grnsaker med cashewntter; 2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G); 3: samosa-knyten med lttwokade grnsaker & curryss
8. GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grnsaker, ris & jordntsss
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
middagslda take-away fr 45 kr klockan 14:00-15:00

dagens rtt 100kr, veckans rtter 100kr,
salladstallrik 100kr & lunchbuff 100kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te


avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning frn salladsbaren: 90kr
avhmtning dagens rtt, med sallad: 90kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 85kr

lunchkuponger 10st (med dryck & brd) 900kr
lunchkuponger 10st (utan dryck & brd) 870kr

lunchkuponger 10st avhmtning 830kr

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34