Lunchmeny vecka 39

Måndag
1. dijongryta (hgrev, dijonsenap, champinjoner, dragon, soja, grdde), serveras med ris eller kokt potatis (L,S)
2. A. klpudding med grddss & lingon,
serveras med kokt potatis (,L,S)
2. B. stekt panerad kapkummelfil med dill- & picklesmajonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. wokad kyckling med grnsaker & chilipaste-oil
4. friterad kyckling med curry- eller stsur ss (G)
5. kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6. rd curry-kyckling (stark)
7. POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8. -
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt flsk & lingon (,L,G)
1. B. stekt flsk med lkss & kokt potatis (L,S)
2. A. tagliatelle med kyckling, timjan & vitlk i krmig paprikass, toppad med grana padano (,L,G)
2. B. stekt panerad stillahavssptta med dill- & picklesmajonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. wokad biff med frska grnsaker & basilika
4. friterad kyckling med curry- eller stsur ss (G)
5. kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6. panengcurry-kyckling (stark)
7. POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8. INDISK: hydrabadi chicken
VEG: spicy mixed vegetables
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss

Onsdag
1. grnpepparbiff (svensk blandfrs) med grddss & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis (,L)
2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med pple, senap & bostongurka, serveras med potatismos (L)
2. B. stekt panerad gsfil med dill- & picklesmajonns, serveras med kokt potatis & citron (,G)
3. wokad kyckling med hoi sin-ss & frska grnsaker
4. friterad kyckling med curry- eller stsur ss (G)
5. kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6. massamancurry-kyckling (mild)
7. POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8. INDISK: hydrabadi chicken
VEG: spicy mixed vegetables
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10.

Torsdag
1. pulled pork eller falafel
med tillbehrsbuff (,L,G)
2. A. pankopanerad kycklingfil med kantarellss
& gele, serveras med stekt potatis (,L,G)
2. B. ugnsstekt laxfil med rt-creme, serveras med kokt potatis & citron (,L)
3. wokad biff med broccoli & BBQ-ss
4. friterad kyckling med curry- eller stsur ss (G)
5. kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6. rd curry-kyckling (stark)
7. POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8. INDISK: hydrabadi chicken
VEG: spicy mixed vegetables
(begrnsad mngd)
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss

Fredag
1. grillad svensk rostbiff med rdvinss & lttfrsta haricots verts, serveras med rostad lk & potatisgratng (L)
2. pestobakad laxfil, serveras med lttfrsta haricots verts & potatisgratng (L)
3. wokad kyckling med cashewntter
4. friterad kyckling med curry- eller stsur ss (G)
5. kombo: nr 3 + nr 4 (G)
6. panengcurry-kyckling (stark)
7. POKE BOWL: vietnamesisk eller japansk
8. INDISK: hydrabadi chicken
VEG: spicy mixed vegetables
(begrnsad mngd)
9. VEGETARISKT:
1: wokade grnsaker med cashewntter
2: wokade ggnudlar med grnsaker, samt vrrulle & jordntsss (G)
10. GRILL: kycklingspett med wokade grnsaker & jordntsss

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt vlkomna / Personalen



middagslda take-away fr 60 kr klockan 13:50-14:30

dagens rtt 135kr, veckans rtter 135kr,
& lunchbuff 140kr,
inklusive sallad, brd, dryck & kaffe/te

dagens rtt 130kr, utan brd & dryck


avhmtning dagens rtt, med sallad: 120kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 120kr
avhmtning dagens rtt, utan sallad: 105kr

lunchhfte 1350:- = 11 luncher (med dryck & brd)
lunchhfte 1300:- = 11 luncher (utan dryck & brd)

lunchhfte 1200:- = 11 avhmtning med sallad

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
582 26 Linköping
Tel. 013-21 21 18
Fax 013-21 21 34