Lunchmeny vecka 49

Måndag
1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, purjolök & potatismos) (L)
2. A. dijongryta (högrev, dijonsenap, örter,
 vitlök, soja & grädde) serveras med
 ris eller kokt potatis (L,S)
2. B. egenpanerad kapkummelfilé med
 västkustsås, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Tisdag
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis (L,S)
2. A. krämig fläskfilépasta med champinjoner,
 basilika, citron, chili-flakes & vitlök,
 samt toppad med grana padano (Ä,L,G)
2. B. egenpanerad gösfilé med
 västkustsås, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Onsdag
1. pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök, gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)
2. A. paella med kyckling & räkor,
 serveras med aioli & citron (Ä)
2. B. egenpanerad sejryggfilé med
 västkustsås, serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Torsdag
1. A. pulled pork eller falafel
 med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme 
fraiche, samt bärpaj med vaniljsås (Ä,L,G)
2. A. baconlindad kycklingfilé i krämig
 balsamicosås, serveras med lättfrästa 
haricots verts & klyftpotatis (L)
2. B. ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs, serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Fredag
1. fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise), serveras med stekt potatis (Ä,L,G)
2. ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs, serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis (Ä,L)
3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
4. asiatisk lunchbuffé
5. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter
2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
7.
8.
9.
10.

Dagenstips

 

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Varmt välkomna / Personalen


Nya priser från 1 december 2025:

dagens rätt 145kr, veckans rätter 145kr,
& lunchbuffé 150kr,
inklusive sallad, bröd, smör, bordsvatten & kaffe/te

Lunchdryck kan köpas till för 15 kr


avhämtning dagens rätt, med sallad: 130kr
avhämtning buffé: 130kr
poke bowls, vietnamesisk/japansk/vegetarisk: 130kr
avhämtning dagens rätt, utan sallad: 115kr

lunchhäfte 1450:- = 11 luncher
buffé kostar 15 kr extra vid betalning med lunchkupong

lunchhäfte 1300:- = 11 avhämtning med sallad

middagslåda take-away för 70 kr klockan 13:50-14:30

 

Chili & Lime
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Tel. 073-025 41 22